Carswipe: det tryggaste sättet att köpa och sälja bil

Carswipe: det tryggaste sättet att köpa och sälja bil
06/02/2023 frida
2 minuters läsning

Carswipe för en trygg bilaffär

I vår tidigare artikel om varför du ska välja Carswipe för din bilaffär skrev vi om alla fördelar med Carswipe. Hur du genom oss får en trygg bilaffär. Vi kommer nu att berätta mer om varför Carswipe är det bästa alternativet för en trygg affär.

Säkerhet hos Carswipe

Säkerhet är mycket viktigt för oss på Carswipe därför arbetar vi med etablerade partners vars erbjudande ger dig som kund deras tjänster som gör att din affär blir trygg och säker. Oavsett om du ska sälja din bil eller om du ska köpa en bil ska affären alltid kännas trygg. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Kontakt för din trygghet

Att köpa bil är en av de största investeringarna vi gör i livet, det kan därför kännas läskigt. Speciellt om det är första gången som du köper eller säljer en bil. Vi på Carswipe anser därför att det är av största vikt att hela tiden vara med dig som kund genom affären. Hela affären sker digitalt och vi finns därför alltid tillgängliga för dina frågor och funderingar. Avslutningsvis ringer Carswipe upp dig och hjälper dig att avsluta affären. Det är viktigt för oss att vara med genom hela affären för alla parters trygghet.

Tydlighet från början till slut 

På vår hemsida kan du enkelt hitta en tydligt strukturerad guide för hur du skapar en profil, tar emot bud samt hur du avslutar affären. För oss är det viktigt att det är så enkelt och problemfritt för dig som kund. Det är viktigt att beslutet ska kännas så bra som möjligt för dig. Efter samtalet mellan dig som kund och vi på Carswipe hämtas bilen med vår partner som är med under hela leveransen. När leveransen sedan är klar godkänner du affären med BankID, pengarna förs sedan över till ditt konto och du tar emot ett avtal. Ägarbytet hjälper sedan Carswipe till med. 

Är du intresserad av att köpa eller sälja bil? Läs även vart i Sverige kan jag använda Carswipe?