Carswipe inleder samarbete med North Projects

Carswipe inleder samarbete med North Projects
16/02/2022 ivan
2 minuters läsning

Carswipe kan stolt presentera ett nytt samarbete med North Projects

Carswipe är väldigt glada och stolta över att kunna presentera en ny partner i Göteborgsbaserade North Projects. North Project är ett spännande bolag som vill främja samhällsutvecklingen genom digitalisering och ett hållbart drivmedel.  Vi är väldigt glada att med North Projects stärker vi vårt utbud av tjänster och att vi tar ännu en steg mot en grönare framtid. Tillsammans gör vi skillnad.

Boka din konsultation med North Projects här – ange rabattkoden: Carswipe för 10% rabatt på tillbehören.

Vilka är North Projects?

North Projects grundades 2016 i Göteborg som ett konsultbolag inom nätinfrastruktur. Bolaget har sedan dess vidareutvecklat sitt koncept och arbetar idag med att utveckla smarta fastigheter för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Som en oberoende leverantör installerar och bygger North Projects laddinfrastruktur för små och storskalig elbilsladdning över hela landet.

  • Vi på North Projects är din konsult, installatör och entreprenör inom digitala och elektroniska lösningar i vardagen.
  • North Projects grundades 2016. North Projects erbjuder installation utav marknadens smartaste och mest flexibla laddstation som lämpar sig för bostadsrätter, företag och villor.

Innovativ teknik för framtidens utveckling

North projects Carswipe

Är du utrustad för framtiden?

Med elbilar som en växande industri är det viktigt att anpassa sin bostad med rätt redskap för att kunna nyttja framtida innovationer. Vi hjälper dig installera laddlösningar på önskad plats så att du som elbilförare kan vara med och bidra till ett bättre klimat och en grönare miljö. Tillsammans gör vi skillnad.

Minskade klimatavtryck

Ur ett miljöperspektiv sparar begagnathandeln enorma mängder växthusgaser jämfört med ny-konsumtion. Carswipe arbetar mot en mer cirkulär hållbarhet i samhället och ett samarbete med North Projects känns därför naturligt för oss. Tillsammans sparar vi på jordens resurser och skapar en grönare framtid för alla.


Boka din konsultation med North Projects

Boka här