5 mest populära transportbilarna i Sverige

5 mest populära transportbilarna i Sverige
15/11/2021 lmg
populära transportbilar leasing
2 minuters läsning

Sveriges mest populära transportbilar för leasing

Om du kör bud, är hantverkare eller behöver flytta saker är det väldigt vanligt att du leasar, eller köper en transportbil. Vi har samlat listan med Sveriges mest populära transportbilar.

1. Volkswagen Caddy

Volkswagens storsäljare och en klassiker på svenska vägar. Volkswagens Caddy har länge varit favoriten bland transportbilsförare. Kommer i en mängs utförande som bla den längre modellen Caddy Maxi eller familjeutförandet Caddy Life. Finns med en mängd olika motoralternativ, allt från bensin och etanol till elbilen e-Caddy.

2. Volkswagen Transporter

Ännu en storsäljare från Volkswagen. Denna gång storsäljaren transporter som är just stor, rymlig, bekväm och säker. Precis som den mindre Caddyn så kommer Transporter i en mängd utförande och motoralternativ. Nu också som elbil med modellen e-Transporter.

3. Renault Kangoo

Renault Kangoo är en bra bil och fungerar som ett billigare alternativ till VW Caddy. Ljudnivån är betydligt bättre än tidigare modeller och komforten likaså. Renault Kangoo går att få som elbil med en räckvidd på 27 mil, modellen heter Renault Kangoo ZE.

4. Ford Transit

Transportbilen Transit från Ford kommer i 2 utförande. Den större Transit och den mindre Transit connect. En väldigt säker transportbil med hög nivå på teknik för att få dig att arbeta smartare. Även denna modell kommer med en mängd olika alternativ på bränsle från vanlig diesel till plug in hybrid och ren el.

5. Peugeot Partner

Pålitlig Partner med hög lastkapacitet och nya säkerhetssystem. Finns i 2 längder och flera utföranden. Den senaste modellen E-partner finns nu på marknaden och går 100 procent på el.


Relaterade artiklar:

Leasa begagnad bil på företaget? – Läs vår tips

5 tips för dig som vill köpa företagsbil