Bästa familjebilarna att se fram emot 2022

Bästa familjebilarna att se fram emot 2022
31/01/2022 lmg
2 minuters läsning

Carswipe listar 5 familjebilar att se fram emot 2022

Under 2022 kommer vi att se en stor ökning av elektriska bilar familjebilar på våra vägar. Utbudet breddas och alla tillverkare lägger sin stora satsning på elbilar under 2022. Nedan visar vi 5 av 2022 års bästa familjebilar. Häng med!

1. Volkswagen ID.Buzz

Äntligen kommer den klassiska Folkabussen från Volkswagen i elektriskt utförande. Den delar drivlina med ID.4 och får 204 hk och bakhjulsdrift i instegsversionen. Räckvidden blir mellan 30 och 45 mil. Detta är bilen för den stora familjen, fotbollslaget eller det klimatsmarta företaget. Framtidens folkabuss är här!

Läs mer om Volkswagen ID.Buzz här


2. Renault Megane E-Tech

Elektriska Renault Megan är här och som vi har längtat! Detta blir en tillgänglig och överkomlig elbil för de större massorna och är en av årets mest spännande nyheter. Designen lovar gott och räckvidden på 47 mil duger gott och väl för gemene man som behöver ta sig mellan hemmet, jobbet, gymmet och matbutiken. För längre resor så rekommenderas tågtrafiken.

Läs mer om Renault Megane E-Tech


3. AUDI Q6 e-tron

Audi fortsätter att satsa på eldrivna bilar. Under 2022 släpper Audi sin fjärde hel-elektriska modell. Audi Q6 e-tron är en lyxig och smart suv med hög komfort och 50 mils räckvidd för den som vill ha och är beredd att betala lite extra.


4. Fiat Ulysse

Storfamiljs-fraktaren från Fiat är tillbaka och  kommer i sin 3e tappning under 2022. Fiat Ulysse kommer i en mängd olika alternativ i både motor och storlek och passar alla från företaget till familjen som är i behov av en större bil.

Läs mer om Fiat Ulysse


5. Polestar 3

Bygger på samma plattform som XC90 med många liknande funktioner. 5 sittplatser, en räckvidd på upp till 60 mil och både 2 och 4-hjulsdrift kommer finnas som alternativ. Volvo Polestar 3 är enligt Volvo bilen som kommer göra Polestar till en vanligt inslag på våra svenska vägar och uppfarter.

Läs mer om Polestar 3


Mer om elbilar:

Läs våra reletareade nyheter inom elbilar; Så många svenskar köper hybrid eller elbil 2021 och Hur lång tid tar det egentligen att ladda en elbil?