Gör en ansökan om billån från Lån & Spar Bank direkt via Carswipe

Gör en ansökan om billån från Lån & Spar Bank direkt via Carswipe
05/12/2022 lmg
ansök om billån carswipe
2 minuters läsning

Behöver du låna pengar till ditt nästa bilköp? Gör en ansökan om billån direkt via Carswipe

I vår strävan att göra billivet enklare har vi nu tagit fram en process för att göra det enklare för dig som vill göra en ansökan för billån till ditt nästa bilköp.

Med vår partner Lån & Spar Bank kan du genom deras låneindikator enkelt och smidigt räkna på ditt låneutrymme utan att någon kreditprövning görs.


Så ansöker du om billån:

  1. Fyll i antal lånetagare, månadsinkomst, antal barn under 21 år, boendeform, befintliga lån (bolån) och övriga krediter.
  2. En bedömning tas fram direkt i webbläsaren där du kan se vilket ekonomiskt utrymme det finns för dig att ansöka om lån.
  3. Klicka på skicka in ansökan till Lån & Spar Bank för att veta vilka villkor de kan erbjuda dig.
Ansök om billån här

Tänk på att detta endast är en schablonberäkning (baseras på de uppgifter du fyllt i) och att fler faktorer därmed kan påverka den kreditprövning som görs efter att en ansökan om lån skickats in.


Vilka är Lån & Spar Bank?

Lån & Spar Bank är en digital bank som erbjuder privatpersoner enkla och förmånliga banktjänster inom lån, kreditkort och sparkonto. Banken har funnits på den svenska marknaden sedan 2006, men grundades i Danmark redan 1880. Koncernen är noterad på Köpenhamnsbörsen och ägs till största delen av olika fackföreningar. I banken arbetar drygt 450 medarbetare varav 35 jobbar på kontoret i Malmö.