10 anledningar till att välja Carswipe för din bilaffär

10 anledningar till att välja Carswipe för din bilaffär
03/02/2023 frida
5 minuters läsning

Anledningar till varför du ska välja Carswipe för din bilaffär

Går du i tankar om att köpa eller sälja din bil? Då är denna lista med tio anledningar till att göra en bilaffär med Carswipe för dig! Med vår ambition om att skapa en säker marknadsplats där du som privatperson kan sälja eller köpa bil på ett enkelt sätt, kommer du få en bra bilaffär. Du slipper otrygga möten och förhandlingar, inga dolda fel eller begränsade möjligheter till finansiering, garanti samt hemleverans. Hos oss får du alltid samma förmåner som hos bilhandlaren, helt utan mellanhänder och allt sker digitalt. För att läsa mer om oss se länk, om oss.

1. Säkerhet

För oss på Carswipe är säkerhet mycket viktigt! Därför arbetar vi med etablerade partners som erbjuder sina tjänster genom oss är till för att du ska kunna utföra en trygg affär. 

2. Trygga bud

Vi fortsätter på säkerhetsspåret. Hos oss kan du lägga trygga bud digitalt och få svar i realtid på den bil som du vill köpa.

3. Hitta enkelt 

Hos oss kan du snabbt och enkelt hitta den bil som just du söker. Det gör du genom att enbart klicka på följande länk för att se lediga objekt, lediga objekt

4. Samarbetspartners för din trygghet

För att uppnå en trygg bilaffär arbetar vi på Carswipe med en rad etablerade partners för att det ska vara tryggt och enklare för dig. Vi samarbetar med totalt elva företag. Lån & Spar Bank, en digital bank som erbjuder privatpersoner enkla och förmånliga banktjänster inom lån, kreditkort och sparkonton. AutoConcept är en annan av våra samarbetspartners, med över tjugo års erfarenhet av fordonsförsäkringar och skadehanteringar var även de ett givet val av samarbetspartner. Däckonline är också en del av den trygga affären, vi erbjuder ett brett sortiment av billiga däck samt fälgar.

Northprojects är ett konsultbolag inom nätinfrastruktur. Tillsammans med Carjoy erbjuder vi service och reperation där du finns. Carmee är ett bilvårdsbolag som erbjuder miljövänliga och professionella biltvättar åt dig. SnappCar är bildening för och mellan privatpersoner, deras tjänst gör det möjligt att hyra en bil som redan befinner sig i ens närhet. Ryds Bilglas erbjuder våra användare enkelt sätt att boka tid för att fixa stenskott alternativt utföra ett rutbyte direkt på vår marknadsplats. Zäkra levererar bilen hem till din dörr.

Car.info bygger databas med mål om att göra bilmarknaden mer transparent samt lättare att hitta rätt information, med deras strukturering gör vi det enklare för dig som kund att på ett enkelt sätt hitta rätt bil för dig. Smart365 är en hjälpande hand vid behov av användarvänliga och kostnadseffektiva IT-relaterade produkter och tjänster. Open Payments erbjuder säkra betalningar till dig som kund, de gör att du som kund ett säkert och tryggt sätt att både skicka samt ta emot pengar. Ping Payments är en tjänst som hjälper våra kunder att ta betalt och effektiviserar samt automatiserar hela betalflödet med fullständig transaktionsintegritet. Bringwash är biltvätten som kommer till dig och applicerar miljömärkt, ph-balanserat och syddnade rengöringsmedel på fordonets yta. Läs mer om våra samarbetspartners här, partners.

5.Två veckors helförsäkring

Trygg Hansa försäkringsbolaget som ger dig trygghet för livet, med sina 200 års erfarenhet var de en självklar samarbetspartner. Alla som köper sin bil via Carswipe marknadsplats kommer att få en två veckors helförsäkring. Samarbete med Trygg Hansa

6. Köp och sälj bil utan att behöva lämna hemmet

Om du köper eller säljer en bil hos oss sker allt digitalt och du behöver därför inte lämnat hemmet. Visst låter det smidigt? Om du är sugen på att sälja din bil vänliga besök denna länk, sälj din bil.

7. Vi är alltid med dig

Vi på Carswipe är alltid med dig vid alla faser tillsammans med din bil, om det så är vid köp, försäljning eller i ditt bilägande. Vi är alltid med dig!

8. Det ska vara smidigt att köpa bil

Att köpa bil är en av de större investeringarna vi gör i i livet. Det är därför viktigt att ha koll på vissa saker innan man genomför köpet. Med vår guide till hur du köper bil genom Carswipe gör du köpet smidigare, tryggare och enklare. Tre steg till att köpa bil.

9. Våran bilblogg

På vår bilblogg kan du läsa allt ifrån vad du ska fundera på när du ska köpa bil, inspiration eller rolig läsning med tips till ett bättre och roligare billiv. Om du behöver inspiration till ditt bilköp, få reda på det senaste inom bilar eller om du vill veta mer om Carswipe kan du alltid läsa vår bilblogg. Carswipe bilblogg.

10.Tydlig och bra information till dig som är bilägare

Om du valt att köpa bil, om du ska köpa en eller om du har en sedan innan men inte har jättebra koll på vad det faktiskt innebär, har vi en lista över vad du behöver tänka på. Det är allt från besiktning, försäkringar, skatt, service, skötsel, däck, reperation, trafikregler och lagar, parkering, drivmedel och laddning, styling av bilen samt ekonomi.