5 svenska favoritresmål för sommarens Road Trip

5 svenska favoritresmål för sommarens Road Trip
16/07/2019 lmg
5 svenska favoritresmål för sommarens Road Trip
2 minuters läsning

Missa inte 5 svenska favoritresmål för sommarens Road Trip

Sommar, sol och semester. Packa bilen, ge dig ut på den öppna vägen och låt musiken strömma ur högtalarna. Känsla av frihet! Vart åker du helst? Vi på Carswipe har listat våra 5 svenska favoritresmål för sommarens Road Trip:

1. Mölle – Höganäs Skåne län

I Mölle finns något för alla. Klättra i berg, vandra i storslagen natur, sola, bada och promenera runt i denna pittoreska skånska pärla.


2. Smögen/Kungshamn – västra götalands län

En av sveriges vackraste kustområden hittar du här. Avnjut färska skaldjur på någon av restaurangerna vid hamnen, fiska krabbor vid klipporna eller avnjut en glass på smögenbryggan


3. Fårö, Gotland

Vill du sola, bada och hitta lugnet i själen så borde du verkligen besöka Fårö. Den som vill ha mer puls kan enkelt ta sig till sommarstaden Visby.


4. Sarek, Lappland

Om du vill utforska mer av Sveriges fina natur borde du fjällvandra i Sarek, Lappland. Förbered dig på många vackra vyer och en upplevelse utöver det vanliga!


5. Stockholms skärgård

Om du inte utforskat Stockholms skärgård ännu så är det hög tid att göra det nu. Här finns alls och lite till för en ultimat sommarupplevelse!


Njut av sommaren och hoppas våra 5 svenska favoritresmål för sommarens Road Trip hjälper er hitta nya smultronställen i Sverige! Behöver du hjälp med din nästa bilaffär så är Carswipe rätt för dig – En helt ny plattform för enklare & tryggare bilaffärer där du som kund sköter hela affären utan några mellanhänder! Läs mer om Carswipe