Avyttra din vagnpark

Avyttra din vagnpark
19/06/2023 ivan
2 minuters läsning

Hur avyttrar jag en vagnpark?

Som beslutsfattare, VD eller företagsägare vet du att avyttring av er vagnpark kan vara ett krångligt och tidsödande moment. Att försöka sälja av bilar i din vagnpark på egen hand kan ta mycket tid. Energi som du skulle kunna lägga på andra viktiga affärsaspekter. Men det behöver inte vara så! Med vår expertis och dedikerade tjänst kan du effektivisera avyttringsprocessen och spara värdefull tid. Låt oss ta hand om allt, från att testa bilen till att leverera, medan du kan fokusera på det som verkligen betyder för ditt företag.

Förutom att ni sparar mycket pengar, finns det många andra fördelar med att anlita Carswipe för avyttring av era bilar. Ur ett hållbarhetsperspektiv så minimerar vi en stor mängd onödiga resor, vi effektiviserar hela tidsåtgången och ser till att ni kan använda fordonen även under försäljningen.

Vart finns vi?

Vi finns verksamma i Stockholm, Göteborg och Malmö och hjälper dagligen företag att effektivisera verksamheten och spara tid och pengar genom avyttring av vagnpark.

Vad är skillnaden på Carswipe och andra aktörer?

– Vi kommer till dig
– Du behåller bilen under uppdraget
– Bud och affär i realtid (vanligtvis inom 48 timmar)
– Du kan lägga tid på din verksamhet
– Du sparar tid!

Vilka kan använda Carswipe för avyttring av bilar?

Vi jobbar med alla typer av företag som har en vagnpark av finansiellt leasade eller ägda bilar i sin verksamhet. Vi kan hjälpa, effektivisera och utformar tillsammans med våra kunder ett upplägg som passar. Där resultatet blir att ert företag sparar tid och pengar. Låt Carswipe hjälpa dig vid avyttring av vagnpark

Byggföretag
Budbolag
Måleriföretag
Elektriker
Installation
Städ
Biluthyrning
Bilskolor
Konsulter
Teknikföretag
Mäklare

Ta kontakt med oss redan idag för mer info om hur du bäst avyttrar din vagnpark.