Carswipe är stolta över att presentera ett samarbete med Carjoy

Carswipe är stolta över att presentera ett samarbete med Carjoy
07/06/2022 ivan
carjoy carswipe
2 minuters läsning
Nytt samarbete

Carswipe är stolta över att presentera ett samarbete med Carjoy!

Tillsammans med Carjoy kommer vi erbjuda service och reperation där du finns. Carjoys mekaniker utför servicearbete och reparationen av din bil medans du sitter på jobbet, hänger i parken eller bara slappar hemma i soffan.

Detta avtalet ligger i linje med vårt mål om att skapa en tryggare och mer lättillgänlig bilaffär. En ny-servad bil ger trygghet för köpare och bidrar till en snabbare försäljning och mindre ångrade affärer för säljare. En trygghet för alla.

Om Carjoy:

CARJOY föddes, likt många andra företag & tjänster ur ett upplevt problem. Ett problem med varför det skall vara så svårt att hitta en verkstad som både har schyssta priser, kan utföra arbeten med relativt kort varsel och dessutom på en plats som inte ställer till det rent logistiskt. Vi kan nu erbjuda just detta. Vi vill dessutom minska konsumtion och vår miljöpåverkan genom att på sikt samarbeta med bildemonteringsfirmor för att erbjuda begagnade, testade och godkända reservdelar. Vi kallar det Service & reparation, helt enkelt.

Vad säger Carswipe om samarbetet?

Vi är glada över att nått en överenskommelse med Carjoy. Med Carjoy som partner så kommer vi kunna erbjuda våra användare en tryggare och enklare affär vilket går helt i linje med vår ambition. För dig som säljer innebär ny-servad bil att du minskar risken för fel och avhopp, chansen att sälja till marknadspris ökar. För köpare så blir det tryggare när du vet vad du köper. Du kan enkelt klicka hem bilen och känna att du inte köpt en bil som du nu måste serva och reparera. Detta går helt i linje med den trygghet och säkerhet vi önskar ha på vår plattform. Att ett så pass innovativt och nytänkande bolag som Carjoy vill erbjuda sina tjänster hos oss gör oss stolta och vi ser fram emot samarbetet.

“Med Carjoy som partner så tar vi nu ännu ett steg mot vårt mål att skapa en trygg, enkel och säker handelsplattform för våra användare. Tjänsten som Carjoy erbjuder går helt i linje med vår egen ambition och vi kunde inte hitta en mer lämplig partner för service och reperation.”
Ivan Boberg Jovanovic, VD Carswipe

Läs mer om Carjoy här