Carswipe ingår samarbete med bildatabas-företaget Car.info

Carswipe ingår samarbete med bildatabas-företaget Car.info
24/03/2022 ivan
car info carswipe samarbete
2 minuters läsning

Carswipe kan stolt presentera ett nytt samarbete med Car.info

Carswipe är väldigt glada och stolta över att kunna presentera en ny partner i Ängelholmsbaserade Car.info. Car.info är ett spännande bolag som vill främja samhällsutvecklingen genom digitalisering av informationstjänster.

Vi är väldigt glada över samarbetet med Car.info, med detta samarbete stärker vi vårt utbud av tjänster. Med Car.info tar vi ännu en steg mot framtidens bilhandelsplats. Tillsammans gör vi skillnad samt skapar enkla och säkra bilaffärer.

Säger Ivan Boberg Jovanovic, VD Carswipe

Vilka är Car.info?

Car.info startades i Januari 2014. Målsättningen är att skapa en bildatabas som skall innehålla all data om alla bilar. Syftet med databasen är att göra bilmarknaden mer transparent och göra det lättare att hitta rätt information. Exempel på data är bilegenskaper, annonser, miltalsuppgifter och recensioner. Med strukturering av datan vill vi bland annat göra det enkelt att hitta rätt bil, göra korrekta bilvärderingar, jämföra statistik, verifiera bilhistorik och hitta rätt tillbehör.

Målgruppen är alla som har någon relation till bilar, d.v.s. ägare, köpare och säljare – både i egenskap av privatpersoner och för de som på något sätt jobbar med bilar.

Vårt samarbete med Car.info

Car.info kommer att bidra med all den information och data som våra användare kräver för en enkel, trygg och säker affär. Information om historik, värdering och utrustning är en viktig pusselbit för oss i vårt arbete att skapa den trygghet och transparens som krävs för att hjälpa gemene man att köpa och sälja en bil. Vi är väldigt glada över att ha med oss Car.info som partner.

Läs mer om Car.info