Carswipe ingår samarbete med Bringwash

Carswipe ingår samarbete med Bringwash
20/07/2020 lmg
1 minuter läsning

Carswipe är stolta över att presentera ett nytt samarbete med Bringwash.

Bringwash är Malmö-företaget som förändrar bilvårdsbranschen genom hållbara och miljövänliga biltvättslösningar.

Hållbara och miljövänliga biltvättslösningar

När du väljer att tvätta bilen med Bringwash innebär det att du endast förbrukar 0,5 liter vatten istället för tradiotionella biltvättar som förbrukar upp till 250 liter, dessutom använder Bringwash endast medel som är biologisk nedbrytbara. Om det inte vore nog så cyklar Bringwash ut till dig och genomför tvätten där du är. Du kan själv välja om du vill ha tvätten utförd vid kontoret, hemmet eller pendlarparkeringen. Boka bara in en tid och en plats så kommer Bringwash ut till dig. En biltvätt med Bringwash är enkel och bättre för miljön.

Framtidens bilhandelsplattform

Därför är vi på Carswipe extra stolta över att Bringwash väljer oss som partner och att vi nu ytterligare stärker vårt utbud av tjänster. Tillsammans med våra partners så skapar vi framtidens bilhandelsplattform. En modern, enkel och trygg upplevelse för dig som ska köpa eller sälja en bil.

Bringwash kommer erbjuda sina tjänster till privatpersoner på Carswipes plattform så att du snabbt och enkelt kan boka en mijövänlig tvätt av din bil där du är. En ren bil är enklare att sälja, trevligare att äga och roligare att köpa. Bringwash tjänst kan användas av dig som bor i Malmö eller Stockholm.

Join the Car-volution