Carswipe kan stolt presentera ett nytt samarbete med Lån & Spar Bank

Carswipe kan stolt presentera ett nytt samarbete med Lån & Spar Bank
23/05/2022 ivan
Lån och spar bank
3 minuters läsning

Carswipe kan stolt presentera ett nytt samarbete med Lån & Spar Bank

Carswipe är väldigt glada och stolta över att kunna presentera en ny partner i finansieringsbolaget Lån & Spar Bank. Genom samarbetet med Lån & Spar Bank stärker vi vårt utbud av tjänster och tar ännu ett steg mot framtidens bilhandelsplats med säkra och enkla transaktioner.

Vilka är Lån & Spar Bank?

Lån & Spar Bank är en digital bank som erbjuder privatpersoner enkla och förmånliga banktjänster inom lån, kreditkort och sparkonto. Banken har funnits på den svenska marknaden sedan 2006, men grundades i Danmark redan 1880. Koncernen är noterad på Köpenhamnsbörsen och ägs till största delen av olika fackföreningar. I banken arbetar drygt 450 medarbetare varav 35 jobbar på kontoret i Malmö.

“På Lån & Spar Bank gör vi dina bankärenden till en smidigare bit i livspusslet. Vi erbjuder dig enkla banktjänster kombinerat med riktigt bra personlig service. Allt för att du ska få en så bra överblick och kontroll på din privatekonomi som möjligt. Vi jobbar hela tiden för att din bankvardag ska bli både enklare och mer inspirerande. Det är dina pengar det handlar om och det är viktigt för oss.”

Pontus von Sydow, Kommersiell Chef Lån & Spar Bank

Vårt samarbete med Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank är vår partner för finansiering. Med hjälp av Lån & Spar Bank kommer våra användare att kunna söka finansiering på ett tryggt och enkelt sätt. Lånen kommer att vara lämpade för vår marknadsplats med bra räntor, villkor och trygghet. Detta är en extremt viktig pusselbit att få på plats för att kunna nå vårt mål att skapa bilaffärer på dina villkor. Vi är väldigt glada för att ha Lån & Spar Bank som partner och ser fram emot vårt samarbete.

5 frågor och svar gällande finansiering av bil med Lån & Spar Bank.

Varför Carswipe?

För oss på Lån & Spar Bank är en sund privatekonomi viktigt och en bra grund för detta är trygghet, enkelhet och transparens. Vi förstod tidigt i dialogen med Carswipe att vi delar dessa värderingar och att det finns ett behov av en både enklare och tryggare handelsplats för privata bilköp på den svenska marknaden.

Vad förväntar ni er?

Marknaden för privata bilaffärer i Sverige är stor och med ny teknik och modernare bilar, så ökar också den enskilda investeringen. Varvid behovet av långsiktigt hållbar finansiering också kan vara stort och här får vi möjligheten att erbjuda vår enkla och trygga finansieringslösning direkt på handelsplatsen.

Hur ser ni på samarbetet?

Vi ser långsiktigt på samarbetet med Carswipe och att vi tillsammans genom detta samarbete kan bidra till både en tryggare affär vid bilköp såväl som en långsiktigt hållbar privatekonomi.

Ansök om finans härLäs mer om Lån & Spar Bank