Carswipe kan stolt presentera ett nytt samarbete med Zäkra Leveranser

Carswipe kan stolt presentera ett nytt samarbete med Zäkra Leveranser
21/08/2022 ivan
zäkra leveranser carswipe
2 minuters läsning

Zäkra Leveranser för alla bilar sålda på Carswipe

Carswipe är väldigt glada och stolta över att kunna presentera en ny partner i logistik och transportbolaget Zäkra Leveranser. Genom samarbetet stärker vi vårt utbud av tjänster och tar ännu ett steg mot framtidens bilhandelsplats med säkra och enkla transaktioner.

Vilka är Zäkra Leveranser?

Zäkra Leveranser är ett logistikbolag som bildades 2018 och som erbjuder privatpersoner enkla och förmånliga billeveranser. Hemleverans av din bil erbjuds i hela Sverige och Zäkra ägs av bla en utav landets största begagnat handlare – Riddermarks bil.

“Vi är ett ungt företag som utför trygga biltransporter över hela Sverige. Tillsammans med våra fantastiska medarbetare och kunder delar vi värderingar som Ärlighet, Ansvar, Respekt, Engagemang och Trygghet.”

Zoran Ruvceski, VD

Vårt samarbete med Zäkra Leveranser

Zäkra Leveranser är vår partner för billeveranser som kommer att hjälpa våra användare att kunna få sin bil hemlevererad i hela landet. Leveransen kommer att ske med hjälp av Zäkras kompetenta och erfarna personal. Zäkra hämtar bilen hos säljaren som mottager en digital bekräftelse. Bilen körs hem till köpare där bilen gås över tillsammans med leveransperson. Provkörning sker i samband med leverans. Detta är en extremt viktig pusselbit att få på plats för att kunna nå vårt mål att skapa trygga och transparenta bilaffärer. Vi är väldigt glada för att ha Zäkra som partner och ser fram emot vårt samarbete.

Varför Carswipe?

För oss på Zäkra Leveranser är en jämställd, modern och trygg handelsplats för begagnade bilar en självklart del av vårt samhälle. Vi förstod tidigt i dialogen med Carswipe att vi delar dessa värderingar och att det finns ett behov av en både enklare och tryggare handelsplats för privata bilköp på den svenska marknaden.

Hur ser ni på samarbetet?

Vi ser långsiktigt på samarbetet med Carswipe och att vi tillsammans genom detta samarbete kan bidra till både en tryggare affär vid bilköp.

+ Skapa annons