Hittat en bil på Blocket – via Carswipe får du säker köphjälp

Hittat en bil på Blocket – via Carswipe får du säker köphjälp
21/09/2022 ivan
carswipe blocket
2 minuters läsning

Med hjälp av Carswipe kan du köpa en bil på Blocket säkert och smidigt.

Just nu finns över 100 000 begagnade bilar till salu på Blocket. Carswipe hjälper dig med allt från test, finansiering, garanti och hemleverans. För att göra en tryggare bilaffär så verifieras och godkänns både säljare, köpare och bil via BankID.

Blocket fordon

Blocket är sedan många år tillbaka Sverige största köp- och säljsajt för bilar. Blocket listar över 100 000 bilar i Sverige som är till salu just nu, både från bilhandlare och privatpersoner. Genom oss på Carswipe kan du få hjälp att göra ditt privata bilköp tryggare än det någonsin har varit.

Hur funkar det och vad ska jag tänka på?

Informera säljaren att du öskar att genomföra affären via Carswipe. Carswipe verifierar säljare, köpare och bilen. Du kan få bilen testad via oberoende part på över 130 punkter. Du kan finansiera ditt köp och utföra en säker betalning via vårt klientmedelskonto, eventuell restskuld betalas automatiskt vid överföring och slutförande av affären. Det ingår dessutom 2 veckors försäkring, hemleverans och 6 månaders garanti*

Provkörning och kontroll av bilen görs tillsammans med leveransperson i lugn och ro på vald leveransplats. Carswipe hjälper sedan till att utföra ett digitalt ägarbyte via videosamtal.

En enklare och tryggare bilaffär helt enkelt! Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig.

Se upp för bedrägerier

Vi har tidigare skrivit om hur bilbedrägeri har ökat och hur vi på Carswipe motverkar bilbedrägeri. Det förekommer att bedragare annonserar ut bilar på Blocket. Om du går via Carswipe görs affären med bank-ID och vi kontrollerar så att allt är korrekt.

Fler bra verktyg för enklare och tryggare bilaffärer

Carswipe har många ess i rockärmen, en funktion för att göra bilaffären enklare och mer transparent är våra prisnivåer vi har på alla bilar. Prisnivåerna finns där som ett stöd för både köparen och säljaren, läs mer om våra prisnivåer här.