Köp- och säljguide för elbil – Carswipe visar vägen

Köp- och säljguide för elbil – Carswipe visar vägen
10/07/2022 ivan
Köp- och säljguide för elbil
4 minuters läsning

Läs vår köp- och säljguide för elbil

Hur får du mest betalt när du säljer din elbil? Var kan du som köpare göra den bästa affären när du köper elbil? Kan jag lita på batteriets livslängd på min elbil? Frågorna är många men viljan att göra en bra affär har köpare och säljare gemensam. Carswipe ger dig den ultimata köp- och säljguide för elbilen.

Skall du sälja eller köpa en elbil eller laddhybrid? Då tillhör du en av de snabbast växande grupperna i landet. Ökningen av olika modeller och tillverkare är stor och utbudet för dig är större än någonsin. Många nya aktörer, biltillverkare och försäljare har hakat på trenden. Frågan är, hur gör jag den bästa affären?

Här har vi samlat fördelarna med Carswipe i en guide för dig som skall sälja och köpa elbil eller laddhybrid:

Få mest betalt när du säljer elbil

Att prisbilden på begagnade bilar ökat sedan en tid tillbaka har inte gått någon förbi. Det gör att du som säljer din elbil kan göra en riktigt bra affär, framförallt om du säljer direkt till slutkund. Via Carswipe kan du enkelt skapa en annons och annonsera din elbil mot både privatpersoner och bilhandlare som bjuder på din bil. Du väljer själv ditt pris och accepterar bara buden om du är nöjd.

Testad elbil är bra för alla

Oavsett om du är ute efter att sälja eller köpa en elbil är bra att utföra ett fordons och batteri-test. Carswipe erbjuder alla våra användare att via vår partner utföra ett test på över 130 punkter mekaniskt och fysiskt. Allt dokumenteras i skrift och via bilder och görs tillgängligt för intressenter. Som säljare får du en bra översikt över skicket på bilen, gott samvete och framförallt bättre betalt för din bil om den är testad. Köpare upplever en större trygghet för både bilen och ett köp på distans.

Få elbilen hämtad eller levererad hemma

Det blir allt vanligare att sälja bilen på distans och få den hämtad hemma. En utveckling som är bra för både köpare och säljare. En säljare får fler potentiella kunder och en köpare får ett större utbud. En hemleverans sparar dessutom tid och pengar. Var noga med att göra din distansaffär med en trygg aktör som tillhandahåller säkra lösningar. Carswipe erbjuder alltid trygg hämtning via vår partner Zäkra leveranser inom 48h. Köparen skapar en säker betalning som genomförs vid leveranstillfället. Hela affären verifieras med Bank ID.

Laddstolpe med vår partner North Projects

Sedan en tid tillbaka jobbar vi med North Projects som jobbar med innovativ teknik för framtidens utveckling. North Projects är din konsult, installatör och entreprenör inom digitala och elektroniska lösningar i vardagen.North Projects grundades 2016 och erbjuder installation utav marknadens smartaste och mest flexibla laddstation som lämpar sig för bostadsrätter, företag och villor.

Beställ ladddstolpe av North Projects

Slipp väntetiden och främja en cirkulär ekonomi #miljöhjälte

Väntetiderna för nya elbilar och hybrider är i vissa fall upp till ett år. Att handla begagnat möjliggör för direktleveranser så att du kan njuta av din bil direkt och därmed hinna gynna miljön ännu mer.

Prova Carswipe redan idag!

Går du i tankarna att köpa eller sälja en elbil? Att skapa en enklare och framförallt tryggare bilaffär. Testa gärna vår tjänst, vi vill väldigt gärna veta vad du tycker om vår tjänst och vem vet, kanske får du ett tillräckligt bra bud på bilen så att du bestämmer dig för att sälja den?

+ Skapa en profil