Köpa in bilar som bilhandlare – Carswipe tipsar

Köpa in bilar som bilhandlare – Carswipe tipsar
21/11/2022 ivan
2 minuters läsning

Är du bilhandlare och letar efter nya sätt att köpa in fler bilar?

Det finns idag många olika möjligheter att köpa in nya bilar till bilhallen. Dom vanligaste alternativen för bilhandlare som ska köpa in bilar är auktioner, privatköp, marknadsplatser eller inbyte.

Här har vi samlat våra bästa tips på var och hur du köper in bilar för att maximera din affär.

Vid inköp av bilar finns det några saker som är bra att ha i åtanke för att inte göra ett dåligt köp. Ett exempel på detta är att se till att säljaren faktiskt äger bilen. På Carswipe kontrollerar vi alla annonser och jämför med bilregister och Bank ID login. Kontrollera också allt som påverkar bilens värde noggrant innan du slutför köpet.

Exempel på detta är att all utrustning faktiskt finns och fungerar, att den är servad och besiktigad och att historiken inte visar på några krockskador. Låt alltid bilen genomgå en funktionstest via egen verkstad eller vår partner. Jämför priset med andra liknande bilar av samma märke och modell. Det kan också vara smart att om möjligt hämta bilen själv för att kunna provköra den en bit.

Kan jag som bilhandlare bjuda på bilar på Carwipes plattform? Hur funkar det?

På Carswipe kan privatpersoner/företag och bilhandlare lägga ut sin begagnade bil och välja om hen vill ta emot bud från bilhandlare. All information görs tillgänglig för bilhandlaren direkt i plattformen. Vi erbjuder dig som bilhandlare två olika paket:

Alt 1. Vi tar en avgift om 2495 kr per månad för obegränsat med inlogg, bud och inköp. Inga slagavgifter eller andra kostnader tillkommer.

Alt 2. Du betalar ingen månadsavgift utan istället 2500 kr per genomfört inköp. Inga andra avgifter tillkommer och du kan självklart uppgradera till en månadsavgift. 

Bli företagskund hos Carswipe redan idag och köp och sälj hur många bilar du vill.

Bli företagskund