Möt Zippe – Carswipes glädjespridare

Möt Zippe – Carswipes glädjespridare
25/02/2022 ivan
zippe carswipe
2 minuters läsning

Möt Zippe – Carswipes stora glädjespridare

Jag har varit med sedan starten 2018 och sett hur Carswipe gått från idé till verklighet. Jag är extremt taggad på att fortsätta min resa som glädjespridare i Carswipe.

– säger Zippe om Carswipe

Faktaruta

  • Namn: Zippe
  • Ålder: 4,5 år
  • Bakgrund: Spridit glädje och kärlek under hela livet
  • Roll på Carswipe: Glädjespridare & medgrundare

Vilken bok läste du senast?

Jag är tyvärr för dålig på att ta mig tiden och läsa böcker utan jag föredrar tidningen och framför allt personen som delar ut tidningen. Ska jag välja ut en favorittidning så säger jag Härliga Hund!

Du har tre platser i bilen under din roadtrip. Död eller levande, vem tar du med dig?

Jag är inte så förtjust i att åka bil egentligen och därför är det extra viktigt med någon som är trygg bakom ratten.  Jag väljer The Stig från top gear. Snoop dog har en given plats tillsammans med min flickvän Astrid.

Vad var ditt drömyrke när du var liten?

Jag älskar att äta, mat är en passion i livet och jag skulle vilja säga att jag är en foodie. Att arbeta som mat influenser är därmed mitt drömyrke!

Vem skulle spelat huvudrollen i en film om ditt liv?

Oh detta var en svårt fråga men jag väljer nog Frank the pug som spelar hunden Frank i Men in black filmerna alternativt Buddy från Air-bud!

Vilken är din drömbil?

Hundbilen från Dum & dummare

Är du en morgonmänniska eller nattuggla?

Morgon utan tvekan. Jag älskar att gå upp tidigt, äta direkt och sedan ligga i soffan stund innan det är dags för min morgonrunda.

Vad var ditt första jobb?

Mitt första jobb hade jag på Netbil. Jag ansvarade för att hålla koll på alla kunder, testa bagageutrymmet på bilarna och sprida glädje.

Med vilka tre ord hade dina kollegor beskrivit dig med?

Förhoppningsvis beskriver de mig som glad, lugn och duktig. Har fått höra att jag fäller en del men jag hoppas inte att det ger mig dåligt rykte på kontoret.

Vad är det mest spännande med din roll på Carswipe?

Det mest spännande med Carswipe är att det ständigt händer nya grejer. Vi har nyligen flyttat till ett nytt kontor där jag har ett par nya vänner också vilket gör jobbet ännu roligare.