Så går en hemleverans till efter du har köpt en bil via Carswipe

Så går en hemleverans till efter du har köpt en bil via Carswipe
25/08/2022 lmg
Så går en hemleverans till efter du har köpt en bil via Carswipe
2 minuters läsning

Zäkra leveranser av bilar via Carswipe

Vi har tidigare skrivit om vår partner Zäkra Leveranser som står för trygga billeveranser hem till din dörr. Med hjälp av Zäkra Leveranser kommer våra användare att kunna få sin bil levererad hem då leveransen kommer att ske med hjälp av Zäkra Leveransers kompetenta och erfarna personal.

Efter att du har lagt upp din bil på Carswipe och fått in ett tillräckligt bra bud som du väljer att acceptera så väljer du en dag och tid för leverans då Zäkra leveranser kommer och hämtar upp bilen hos dig.

Själva leveransen går till i tre enkla steg:

1. Bilen hämtas hos säljaren

Efter att du har accepterat ett bud på din bil så kommer du att kunna boka en tid för upphämtning av din bil. Du väljer adress, dag och ungefärlig tid då du har möjlighet att leverera ut bilen till Zäkra Leveranser. Vid upphämtningen så scannar du en QR kod och mottager en digital bekräftelse.

2. Bilen körs hem till köparen

Grattis ditt bud har blivit accepterat. Nu kan du gå vidare och välja adress och dag för leverans. Dagen du väljer är den tidigaste dagen du kan ta emot bilen, en bekräftelse på leveransdag kommer skickas ut dig. Bilen körs till vald adress av Zäkra Leveransers personal som är med under leveranstillfället och en eventuell provkörning. För att avsluta leveransen så godkänner du affären och bilen via bank id.

3. Provkörning på plats

Köpare har möjlighet att provköra bilen på plats tillsammans med leveranspersonal från Zäkra Leveranser.