Sälj din bil kostnadsfritt med handlarbud via Carswipe

Sälj din bil kostnadsfritt med handlarbud via Carswipe
26/08/2022 ivan
Carswipe lanserar möjligheten att ta emot bud från bilhandlare
2 minuters läsning
Sälj din bil gratis med Carswipe via handlarbud

Carswipe lanserar möjligheten att ta emot bud från bilhandlare

Nu kan du som säljer din bil på Carswipes plattform även ta emot bud från våra anslutna bilhandlare och sälja bilen helt kostnadsfritt på vår plattform. Sälj bilen enkelt, snabbt, säkert och gratis!

Prova redan idag:  Ta gärna en bild liggandes


  Kontaktuppgifter:


  Vill du sälja din bil via Carswipe?

  Låt Carswipe hjälpa dig sälja din bil genom att fylla i formuläret med dina uppgifter för din bil. Efter att ha skickat in dina uppgifter och bilder på din bil så återkommer vi med bud från anslutna bilhandlare.

  Fördelar med denna tjänst:

  • Få pris på din bil från anslutna bilhandlare
  • Inga krav på försäljning
  • Tjänsten är 100% kostnadsfri

  Väljer du att acceptera ett bud så kopplar Carswipe ihop dig med budgivaren och ni slutför affären den dag som passar er.

  Vad säger Carswipe om den nya tjänsten?

  Att erbjuda våra användare fler alternativ vid sin bilaffär är en naturlig del i vår utveckling som handelsplattform. Vi har som mål att erbjuda den bästa möjliga handelsplattformen och att kunna tillgodose användaren med olika alternativ. En del behöver sälja bilen snabbt för att man köpt en ny bil exempelvis och då vill vi kunna erbjuda den möjligheten.

  På Carswipe kan du välja och använda det alternativet som passar dig bäst. Vi har fått en del förfrågningar från bilhandlare också som behöver är i behov av att fylla upp i bilhallarna vilket gör utvecklingen naturlig.

  Sälj din bil >