Vad kostar det att använda Carswipe?

Vad kostar det att använda Carswipe?
07/07/2022 ivan
vad kostar carswipe
2 minuters läsning

Vad kostar det att köpa och sälja bil med Carswipe

Carswipe ger dig som ska sälja eller köpa en begagnad bil ett helt nytt sätt att göra detta på. Helt digital affär, öppenhet kring priser och tryggare villkor för alla. Men vad kostar det egentligen att göra en bilaffär via Carswipes marknadsplats?

Transparent prismodell

Vi tror på en fullt transparent och öppen prismodell. Att annonsera hos oss kostar ingenting och du betalar bara om du köper eller säljer en bil på vår marknadsplats. Kostnaden för affären delas alltid mellan den som köper och den som säljer. Jämställt, tryggt och säkert.

Carswipe är för dig som är trött på all osäkerhet och bristen på trygghet kring en bilaffär. Både köpare och säljare känner av detta och det är enligt oss det stora problemet. Man litar inte på varandra och utgår från att man kan komma att bli lurad. Hos oss på Carswipe sker allt på lika villkor, vi kräver Bank ID för att skapa en profil och verifiera en affär. Du kan bland annat få bilen testad via vår oberoende partner Carjoy och hemleveransen är alltid inkluderad i våra paket. Allt för att du ska kunna köpa eller sälja en bil på ett tryggt, enkelt och säkert sätt helt digitalt.