Partners

På Carswipe jobbar vi med en rad etablerade partners för att göra din bilaffär enklare och tryggare för dig.

Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank är en digital bank som erbjuder privatpersoner enkla och förmånliga banktjänster inom lån, kreditkort och sparkonto. Banken har funnits på den svenska marknaden sedan 2006, men grundades i Danmark redan 1880. Koncernen är noterad på Köpenhamnsbörsen och ägs till största delen av olika fackföreningar. I banken arbetar drygt 450 medarbetare varav 35 jobbar på kontoret i Malmö.

Lånekalkylator | Läs mer om Lån & Spar Bank

trygghansa bilförsäkring Carswipe

Trygg Hansa

Trygg Hansa har med sin nästa 200 år långa erfarenhet en självklar plats som samarbetspartner. Alla som köper sin bil via Carswipes marknadsplats kommer att få en 2 veckors helförsäkring, en viktig del i vårt arbete för en säker bilaffär.

Läs mer om Trygg Hansa

autoconcept carswipe

AutoConcept

AutoConcept är med sina över 20 år långa erfarenhet av fordonsförsäkringar och skadehantering ett givet val som samarbetspartner. Autoconcept vill precis som Carswipe skapa trygga och enkla affärer och det gör oss till en perfekt matchning.

Läs mer om Autoconcept

Däckonline

Däckonline köper du billiga däck online från de främsta tillverkarna. Vi erbjuder ett brett sortiment av billiga däck och fälgar. Du får även tillgång till våra smarta sökfunktioner och vår proffsiga kundservice som kan allt om fälgar och däck.

Läs mer och beställ här

North Projects

North Projects grundades 2016 i Göteborg som ett konsultbolag inom nätinfrastruktur. Bolaget har sedan dess vidareutvecklat sitt koncept och arbetar idag med att utveckla smarta fastigheter för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Som en oberoende leverantör installerar och bygger North Projects laddinfrastruktur för små och storskalig elbilsladdning över hela landet.

Läs mer och beställ här

Carjoy

Tillsammans med Carjoy kommer vi erbjuda service och reperation där du finns. Carjoys mekaniker utför servicearbete och reparationen av din bil medans du sitter på jobbet, hänger i parken eller bara slappar hemma i soffan.

Läs mer om Carjoy

Carmee

Carmee är ett bilvårsbolagbolag som bildades 2021. Carmee erbjuder bilvård där det passar dig. Carmee erbjuder sina tjänster biltvätt, rekord och däckbyte/förvaring i Stockholm och du kommer enkelt kunna boka deras tjänster via Carswipe. Carmees mål är att erbjuda enkla, miljövänliga och professionella biltvättar till dig medans du är på jobbet, hemma i soffan eller umgås med barnen.

Boka biltvätt med Carmee | Läs mer om Carmee

SnappCar

SnappCar är bildelning (biluthyrning) för och mellan privatpersoner. Den genomsnittliga bilen står still 90 procent av sin livstid. SnappCar är en bildelartjänst som arbetar för att minska antalet bilar som rullar på Europas vägar med fem miljoner vid år 2022. I praktiken arbetar SnappCar med att koppla ihop privatpersoner som vill hyra ut sina bilar en kortare period med personer som behöver hyra en bil. Tjänsten SnappCar gör det möjligt att hyra en bil som redan står i ens kvarter, komma överens med ägaren på kort tid och sedan rulla iväg. Det ingår alltid försäkring via IF.

Läs mer om SnappCar

Ryds Bilglas

Ryds Bilglas är en perfekt partner som oss på Carswipe. Med sina 148 verkstäder runt om i landet kommer Ryds kommer att erbjuda våra användare ett enkelt sätt att boka tid för att fixa ett stenskott eller utföra ett rutbyte direkt på vår marknadsplats.

Läs mer om Ryds Bilglas

Zäkra

Zäkra leveranser levererar bilen hem till din dörr. Med stor erfarenhet och kunskap ser vi Zäkra som ett naturlig samarbetspartner för oss på Carswipe.

Läs mer om Zäkra Leveranser

Car.info

Car.info bygger en databas med målet att göra bilmarknaden mer transparent och göra det lättare att hitta rätt information. Exempel på data är bilegenskaper, annonser, miltalsuppgifter och recensioner. Med strukturering av datan vill vi bland annat göra det enkelt att hitta rätt bil, göra korrekta bilvärderingar, jämföra statistik, verifiera bilhistorik och hitta rätt tillbehör.

Läs mer om Car.info

Smart365

Visionen för SMART 365 är att vara det självklara valet för alla aktörer inom fordons­branschen som är i behov av användar­vänliga och kostnads­effektiva IT-relaterade produkter och tjänster.

Läs mer om Smart365

Open Payments

Open Payments startades i Stockholm 2017 och erbjuder säkra betalningar till våra användare. Open Payment har licens från Finansinspektionen och är en viktig pusselbiit partner för Carswipe. Genom Open Payment kan vi erbjuda våra alla att säkert och tryggt både skicka och ta emot pengar.

Läs mer om Open Payments

Ping Payments

Ping Payments mål är att skapa nästa generations betalplattform. Det innebär en tjänst som inte bara hjälper våra kunder att ta betalt, utan som effektiviserar och automatiserar hela betalflödet, med fullständig transaktionsintegritet, ända in i affärssystemet.

Läs mer om Ping Payments

bringwash biltvätt carswipe

Bringwash

Bringwash är biltvätten som kommer till dig. Bringwash applicerar ett miljömärkt, ph-balanserat och skyddande rengöringsmedel på fordonets yta. Medlet löser upp smuts inom några minuter och gör det väldigt lätt att ta bort med hjälp av mikrofiberdukar.

Läs mer om Bringwash